Avincis

Avincis

Domeniul Vila Dobrușa este un proiect de familie.
Mai întâi, la baza lui stă dorința de recuperare a memoriei familiei.
În continuarea acestei tradiții de familie, dar și a tradiției mult mai bogate și mai vechi a podgoriei Drăgășani, proiectul Avincis are în centrul său dimensiunea viticolă și oenologică.
Ambiția de a pune în valoare soiurile autohtone în dialog cu soiurile internaționale are un suport propice în terroir-ul calcaros și argilos de pe dealul Dobrușa. Vinurile AVINCIS îmbină esențele acestui teroir și lumina răsăriturilor, amiezelor și a apusurilor.
Vezi mai multe produse
Biscardo

Biscardo

Vinuri italiene de excepție de la Crama Biscardo

Crama Biscardo este o cramă familială din regiunea Veneto, Italia, cu o istorie bogată care datează din 1929. De-a lungul generațiilor, familia Biscardo s-a dedicat producerii de vinuri de excepție, folosind struguri de cea mai bună calitate și tehnici tradiționale.

Vinurile Biscardo sunt apreciate pentru gustul lor rafinat și complex, fiind premiate la numeroase concursuri internaționale. Crama produce o gamă variată de vinuri roșii, albe și roze, din soiuri de struguri autohtone și internaționale.
 

Crama Biscardo oferă o gamă largă de vinuri pentru a satisface toate gusturile și ocaziile. Fie că sunteți în căutarea unui vin pentru o cină specială sau pentru o zi obișnuită, Biscardo are vinul perfect pentru dumneavoastră.

Comandați online vinurile Biscardo și bucurați-vă de o experiență unică!

Vezi mai multe produse
Budureasca

Budureasca

La Crama Budureasca, scopul nostru este unul singur – să realizăm cele mai bune vinuri, valorificând condițiile ideale de climă și sol de care avem parte în viile noastre din Dealu Mare. Pentru că, pentru noi, atunci când vine vorba despre calitate, nu există compromis.
De la viticultorul care culege cu atenție strugurii nobili din viile noastre și până la maestrul oenolog care creează vinul într-un mod cum numai el știe, cu toții suntem conduși și motivați de aceeași dorință: să îți oferim vinuri de cea mai bună calitate, cu fiecare sticlă din fiecare colecție aflată în portofoliul nostru.
Ca dovadă a acestui ideal sunt cele peste 300 de medalii obținute de-a lungul anilor de vinurile noastre la cele mai mari concursuri de profil din lume, multe dintre rezultate fiind obținute în premieră pentru România.
Indiferent că optezi pentru vinurile proaspete și fructate din gama Clasic, sau alegi colecția Premium, exclusivistele Origini, sau, de ce nu?, minunatele vinuri ecologice Budureasca Organic, vei regăsi în fiecare sticlă de vin din multitudinea de colecții Budureasca un strop din truda și pasiunea noastră pentru vin.
Vezi mai multe produse
Buffalo Trace

Buffalo Trace

De peste 200 de ani, Distileria Buffalo Trace este definită de o devotare pentru o singură artă: producerea de whiskey bourbon de calitate. Prin onorarea tradiției și îmbrățișarea schimbării, distileria și-a câștigat poziția de lider printre legendarii producători de băuturi spirtoase din lume.
Vezi mai multe produse
Cantine Risveglio

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio: O Călătorie Delicioasă în Lumea Vinului

Cantine Risveglio este o cramă premiată din Puglia, Italia, dedicată producerii de vinuri de excepție din struguri autohtoni. Cu o istorie bogată care se întinde pe mai multe generații, crama a devenit un simbol al pasiunii și dedicării pentru vinificație.

Vinurile Cantine Risveglio sunt renumite pentru calitatea lor impecabilă, aromele complexe și caracterul distinctiv. De la Nero di Troia robust la Primitivo intens și Rosato elegant, crama oferă o gamă variată de vinuri pentru a satisface toate gusturile.

Cantine Risveglio se angajează să utilizeze metode de producție sustenabile, respectând mediul și terroir-ul unic al regiunii Puglia. Crama este condusă de o echipă de profesioniști pasionați, care se dedică cu entuziasm creării de vinuri memorabile.

De ce să alegeți Cantine Risveglio:

  • Vinuri de calitate excepțională: Toate vinurile Cantine Risveglio sunt produse din struguri de cea mai bună calitate, recoltați manual și vinificați cu grijă.
  • Arome complexe și caracter distinctiv: Vinurile Cantine Risveglio se remarcă prin aromele lor bogate și caracterul unic, reflectând terroir-ul special al regiunii Puglia.
  • Gamă variată: Crama oferă o gamă largă de vinuri, de la roșii și albe la roze și spumante, pentru a satisface toate preferințele.
  • Producție sustenabilă: Cantine Risveglio se angajează să utilizeze practici de producție ecologice, respectând mediul și biodiversitatea.
  • Echipă pasionată: Crama este condusă de o echipă de profesioniști dedicați, care se mândresc cu crearea de vinuri excepționale.

Cantine Risveglio te invită să descoperi o călătorie delicioasă în lumea vinului. Explorează gama variată de vinuri rafinate și bucură-te de aromele unice ale Italiei.

Vezi mai multe produse
Catleya

Catleya

Istoria

Domeniul Catleya este amplasat în Corcova, mic sat situat în regiunea Oltenia din România.

Corcova are un trecut bogat. În plină perioadă de Belle Époque, prințul Anton Bibescu, Marcel Proust și prietenii lor degustau la Paris vinurile de Corcova, în timp ce evocau florile de păr din acel loc mitic.

Vezi mai multe produse
Corcova Roy&Damboviceanu

Corcova Roy&Damboviceanu

Compania Viticola Corcova este o poveste frumoasă, o discuție între prieteni devenită realitate de succes. Proprietate a lui Michel Roy și Șerban Dâmboviceanu, afacerea a luat ființă în anul 2005, moment în care, dintre cele 470 de hectare de viță de vie pe care le-a deținut IAS-ul Corcova, mai rămăseseră doar 18 hectare, iar cramele, construite de prințul Anton Bibescu la începutul secolului al XX-lea, erau în ruină.
Vezi mai multe produse
Crama Banul Craiovei

Crama Banul Craiovei

Crama Banul Craiovei a luat naștere în anul 2019 din pasiunea a doi iubitori de vinuri de bună calitate, Daniel Tupangiu și Dragoș Cioc, care și-au dorit să continue tradiția bunicilor lor, ducând această artă la nivelul următor.
Vinifică struguri din podgorii din arealul Olteniei, culeși și selectați doar manual, având atenție maximă la fiecare detaliu în procesul de vinificare. Îmbină noile tehnologii cu utilaje care nu permit contactul strugurilor/ mustului cu aerul și lumina, cu cele tradiționale, încercând să nu „streseze” strugurii și vinul prin procedee brutale de intervenție mecanice, invazive.
Vezi mai multe produse
Crama Cepari

Crama Cepari

Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.
Vezi mai multe produse
Crama Dradara

Crama Dradara

 

 Povestea Dradara își are rădăcinile în pământul ce se întinde liniștit pe Dealul Mocrii, acolo unde locuitorii dădeau dijma din podgorie, încă din cele mai vechi timpuri, iar viile Minișului au rodit neîncetat.

De vinul butoaielor de la Mocrea s-au bucurat, pe rând, nobilii vremurilor trecute, oaspeții de seamă ai principelui Transilvaniei și baronii Curții de la Viena, pentru că aici, la fel ca astăzi, se găsea un vin bun și sincer cu degustătorii săi.

Crescuți în temelia tradiției că vinul bucură, iar bucuria este cupa tuturor virtuților, meșteșugul ne e dat de la bunicul, cel care a știut să asculte solul și să fie răbdător cu timpul, atunci când a plantat primul butaș de viță de vie și a început să numere anii până la rod.

Așa au apărut primii struguri, apoi primul must și primul vin.
Din dragoste pentru pământ și pentru locul natal al bunicii.

Bunicul pleacă, chemarea rămâne…

Vezi mai multe produse
Domeniile Averesti

Domeniile Averesti

Începând din 2010, la Averești a început revigorarea viticulturii la standarde de excepție.

Replantarea viilor pana la un număr de 650 de hectare de vita nobila in prezent, construirea unei crame ultramoderne si formarea unei echipe de oenologi si viticultori experimentați, specialiști de înaltă clasa, vorbesc despre pasiunea si dedicarea echipei de la Averești.

In arealul Domeniilor Averești avem plantate soiuri distincte in parcele separate, ceea ce ne permite obținerea unor vinuri pure, majoritatea certificate DOC.

Regăsim soiuri de struguri variate, pentru vinuri aromate: Busuioaca de Bohotin, Tămâioasa Românească si Muscat Ottonel, pentru vinuri albe: Zghihara, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Aligote, precum si soiuri pentru vinuri roșii: Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir si Merlot.

Pentru a răspunde provocării de a crea vinuri speciale au fost necesare investiții semnificative, in plantații si crama. In acest moment Domeniile Averești deține 650 ha de vita nobila si una dintre cele mai mari plantații de Busuioaca de Bohotin din Romania (105 ha).

Vezi mai multe produse
Domeniile Franco Romane

Domeniile Franco Romane

Povestea începe cu un vizionar. Paşii noştri se îndreaptă către Dealu Mare, între Gura Vadului şi Săhăteni, unde Denis Thomas, proprietar şi vinificator din Burgundia pune bazele primei plantaţii viticole BIO din România. Asistat de o echipă de specialişti români şi francezi, Denis Thomas preia şi dezvoltă o plantaţie de 45 de hectare, într-o zonă din Dealu Mare, unde terroirul, similar celui din Burgundia, permite producerea de vinuri româneşti în spirit franţuzesc.
Vezi mai multe produse
Domeniul Bogdan

Domeniul Bogdan

Am pornit la drum în anul 2011, când am plantat viile noastre care se întind pe 154 ha situate în Dobrogea, ținutul dintre Dunăre și Marea Neagră, în cunoscuta podgorie Murfatlar D.O.C., în apropiere de satul Peștera, zonă cu tradiție în cultivarea strugurilor incă din antichitate.
Apoi au urmat călătorii de studiu în lumea fascinantă a vinului, din care am învățat că secretul unui vin foarte bun îl reprezintă strugurii de foarte bună calitate.
De aici și alegerea noastră a fost de a cultiva întreaga suprafață după principiile agriculturii biodinamice – știința forțelor de viață, sistemul de cultură cu cea mai accentuată abordare holistică, aceasta fiind și viziunea noastră privind viitorul agriculturii, către o hrană sănătoasă. Astfel a luat ființă prima fermă viticolă biodinamică din România.
Respectul pentru Viață în toate formele ei este baza filozofiei noastre: respect pentru Natură, pentru Pământ, plante, animale, insecte, pentru mediul înconjurător, pentru oamenii care lucrează în fermă și nu în ultimul rând, pentru oamenii care consumă vinurile noastre.
Suntem convinși că strugurii de înaltă calitate pot fi obținuți doar prin respectarea principiilor și ritmurilor Naturii, acest mod de cultivare permițând terroir-ului să se exprime prin dezvoltarea de arome autentice și prin producerea de vinuri cu personalitate.
Inițiativa noastră este să integrăm agricultura biodinamică cu cele mai noi tehnologii de producere a vinului, pentru a ne atinge scopul: producerea unor vinuri de exceptie.
Certificarea de Ecologic a Domeniului Bogdan, a fost obținută în 2016, de la Austria Bio Garantie, Organism de Inspecție și Certificare activ încă din 1994.

Vezi mai multe produse
Domeniul Dragasi

Domeniul Dragasi

O coamă de deal mângâiată de razele fierbinți ale soarelui și stropită de boarea stelelor răcoroase concentrează o energie vitală unică, generatoare de bine și de frumos.
În inima viei de pe malul Oltului, Domeniul Drăgași captează această energie, împărțind-o cu generozitate celor ce caută să-și (re)descopere forța creatoare prin conectarea cu natura – prin bucuria de a fi!

Vezi mai multe produse
Dourthe

Dourthe

Pasionați de un tip de viticultură în armonie cu solul și microclimatul, de vinificația care valorifică caracterul specific al fiecărui terroir și a fiecărei soiuri de struguri iconice ale regiunii, și mereu dedicați unei filozofii de amestecare creativă, onestă și îndrăzneață.

În cadrul proprietăților sale, Dourthe a investit în soluri bogate și variate, dedicate aducerii podgoriilor la apogeul propriilor lor denumiri de origine. În căutarea de a spori adevărata valoare a terroirurilor, echipele sale inovatoare creează vinuri de proprietate amestecate care depășesc cu mult normele tipice bordelaise. În acest sens, Dourthe colaborează strâns cu producătorii săi parteneri, care rămân dedicați furnizării celor mai bune produse din fiecare parcelă de vie și soi de struguri către un public cât mai larg.

Dourthe se specializează în producerea de vinuri fine și oneste care exprimă pe deplin caracterul terroirurilor regiunii, în timp ce îmbrățișează mediul, biodiversitatea și umanitatea, pentru a crea momente semnificative și împărtășite de fericire.

Vezi mai multe produse
Familia Darabont

Familia Darabont

La a treia generație de viticultori, familia Darabont din Biharia, județul Bihor, are acum în grijă peste 40 de hectare de vie. Vița cultivată cu multă pasiune și strugurii aleși cu mare atenție aduc pe masa ta vinuri proaspete, din vii tinere, obținute cu mijloace moderne.
Vinurile pe care le producem aici la Biharia sunt rezultatul exclusiv al strugurilor din plantațiile proprii. Tratamentele aplicate viei și vinului sunt cele minime necesare pentru păstrarea sănătății strugurilor și a igienei vinului. În rest, lăsăm natura să își urmeze cursul.

Pasiune și iubire: două dintre cele mai importante virtuți ce pot fi regăsite în orice picătură a vinurilor Familiei Darabont. Valorificăm doar calitate superioară, aspect ce se regăsește în fiecare sticlă.

Vezi mai multe produse
Familia Vladoi

Familia Vladoi

Podgoria Familiei Vladoi este singura sursa de struguri pentru vinurile produse in crama proprie. Via este localizata in satul Siminoc, la aproximativ 20 de kilometri de Constanta, pe colinele Murfatlarului si se intinde pe un domeniu de 19 ha.
Beneficiind de o expunere generoasa spre miazazi, un sol bogat in argile calcaroase si favorizat de briza marii, Domeniul are toate conditiile pedoclimatice necesare obtinerii vinurilor de inalta calitate.
In 2006, plantatia de vita de vie a fost innoita. Atunci au fost inlocuiti butucii trecuti de varful productiei cu butasi din soiuri moderne si valoroase din punct de vedere genetic, a fost inlocuit sistemul de sustinere, a fost instalat un sistem de fertirigare prin picurare si s-au achizitionat utilaje performante pentru executarea lucrarilor tehnologice.
Patrimoniul viticol cuprinde soiuri autohtone si internationale, atat pentru vinuri albe – Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala, Riesling Italian, cat si pentru vinuri rosii – Merlot, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Syrah.
Crama este situata in centrul satului Siminoc si a luat fiinta in 1995.
Astazi, Crama Familiei Vladoi are o capacitate de procesare de 200 de tone de struguri si de stocare de 80.000 litri in cisterne de inox, fiind dotata cu toate echipamentele tehnologice necesare – banda de sortare a strugurilor, zdrobitor-desciorchinator, presa pneumatica, vinificatoare din inox, instalatie de frig pentru fermentare controlata, sistem de racire pentru mustuiala, cisterne de stocare din inox, instalatie de gaz inert, filtre, pompe.
Vezi mai multe produse
Gitana

Gitana

Podgoriile Gitana, amplasate in inima a doua sate din raionul Leova, se intind pe trei zone distincte, cu una in satul Filipeni si alte doua in satul Romanovca. Aceste zone sunt deosebit de propice pentru cultivarea vitei-de-vie, reunind conditiile pedoclimatice ideale necesare elaborarii unui vin de exceptie. Vinaria Gitana, rodul generozitatii naturii si al dedicarii omului, reprezinta confluentele unui terroir remarcabil cu pasiunea familiei Dulgher pentru arta vinului. Ne angajam sa promovam calitatea, prestigiul si expertiza in crearea unor vinuri expresive si incantatoare, fiecare sticla fiind o marturie a dedicarii noastre fata de excelenta in vinificatie.
Vezi mai multe produse
Hope Family

Hope Family

Familia Hope practică agricultura în Paso Robles de mai bine de 30 de ani. Când au ajuns în această regiune abia descoperită, au plantat mere și struguri. Puțin știau că dealurile împădurite cu stejari din Paso Robles vor deveni într-o zi un terroir viticol semnificativ și una dintre cele mai importante regiuni viticole pentru vinuri roșii de calitate în cadrul Coastei Centrale.

Au dispărut livezile de mere. Astăzi, familia Hope cultivă vii mature ale soiurilor cel mai bine adaptate zonei lor, inclusiv Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Mourvedre și Grenache. Densitatea vițelor a crescut, iar fiecare vie este solicitată să producă foarte puține fructe. Terroir-ul acestei proprietăți se exprimă prin caracterul său regional unic. Indiferent de soiurile plantate, expresia Paso Robles se dezvăluie în pahar prin arome de condimente, lichiorice și fructe de pădure în nas, texturi moi și taninuri catifelate pe limbă.

Hope Family Wines cuprinde cinci mărci individuale: Liberty School, Treana, Quest, Austin Hope, Troublemaker.

Vezi mai multe produse
La Marca Prosecco

La Marca Prosecco

Fondată în 1968, La Marca și-a dedicat activitatea să fie un ambasador al Prosecco-ului și regiunii Veneto în fața lumii, reprezentând 5000 de producători locali care împărtășesc mândrie și pasiune pentru producerea Prosecco-ului și pentru a-și împărtăși vinurile lor spumante excepționale cu lumea.

Regiunea noastră vinicolă, la doar o oră de condus de Veneția, se mândrește cu priveliști spre Marea Adriatică pe o parte și spre munții Dolomiți pe cealaltă. Treviso, capitala Prosecco-ului din Italia, găzduiește strugurele ușor și expresiv Glera.

Vezi mai multe produse
Liliac

Liliac

Păstrăm tradiția transilvăneană în viticultură și valorificăm potențialul zonei prin vinuri unice, din struguri recoltați manual și prelucrați cu aceeaşi atenţie cu care i-am vegheat până la maturare. Așa cum liliecii se rotesc în cercuri largi deasupra podgoriilor, pentru a proteja via.
Revitalizăm regiunea viticolă Lechința și ducem mai departe tradiția vinului transilvănean, moștenită de la coloniștii sași, care încă din secolul al XIV-lea au cultivat via la poalele munților Carpați.
În fiecare sticlă de vin Liliac regăsești angajamentul, atenția, comuniunea cu spiritualitatea, cu pâmântul și clima transilvăneană, decantate prin experiența austriacă și tehnica inovativă de vinificație.
Folosind tehnici moderne, oenologii noștri scot la iveală esenţa strugurilor autohtoni, copți sub soarele blând al Transilvaniei și culeşi manual din via care se întinde pe 52 de hectare.
Realizăm procesul de vinificație în condiții optime pentru producția  unor sortimente albe, rose și rosii de cea mai bună calitate, care captivează cu buchetele lor proaspete, elegante şi parfumate.

Vezi mai multe produse
Luigi Righetti

Luigi Righetti

Situata in Valgatara, in inima apelatiunii Valpolicella Classico, Luigi Righetti este o crama mica, dar renumita. Aceasta apartine familiei Righetti de cinci generatii. Incepand din 1909, cand Angelo Righetti a dobandit reputatia de oenolog remarcabil, fiecare generatie a continuat traditia de a produce vinuri de inalta calitate, cu un raport calitate-pret (RPC) rar intalnit in lumea Amarone. Crama poarta numele lui Luigi, care a preluat conducerea domeniului in 1947 si a decis sa extinda productia, care pana atunci era destinata exclusiv consumului local. Luigi, un oenolog si om de afaceri innascut, a fost activ in industria vinului pana aproape de sfarsitul vietii sale, in decembrie 2020. Munca sa pasionata in crama a fost continuata de fiul sau, Gian Maria (Gianni), care a mostenit talentul, pasiunea si dedicarea tatalui sau fata de vin. Desi vinurile produse de Luigi Righetti sunt foarte apreciate in piata, Gianni adopta o abordare neconventionala in zilele noastre: el alege sa nu investeasca in campanii de marketing traditionale, preferand in schimb sa isi prezinte personal vinurile la evenimente internationale, fiind convins ca autenticitatea si calitatea vinului trebuie sa vorbeasca de la sine.
Vezi mai multe produse
Magura Zamfirei

Magura Zamfirei

Distileria Magura Zamfirei zamisleste bauturi contemporane – gin, rom, whisky, lichior –  cu ajutorul carora vrem sa punem Romania pe harta internationala a producatorilor de bauturi spirtoase de tip premium craft. Oferim calitate superioara prin abordarea pe care o avem cu fiecare bautura pe care o construim. Totul are o poveste bine inchegata: de la sticla, la eticheta si pana la continut. Te invitam sa ne descoperi!
Vezi mai multe produse
Montedidio

Montedidio

Descoperă Elixirul Viticol al Italiei: Vinurile Excepționale de la Montedidio

Situată în inima pitorească a sudului Italiei, în Campania, podgoria Montedidio se mândrește cu o tradiție de peste zece ani în crearea unor vinuri de neuitat, sub îndrumarea expertului oenolog Mario Ercolino. Înălțându-se la 600 de metri peste nivelul mării, pe dealurile fertile din Paternopoli, viile noastre sunt așezate strategic într-una dintre cele mai prestigioase regiuni viticole ale Italiei, unde fiecare strop de vin își povestește propria istorie.

Mario Ercolino, un nume de referință în lumea vinului, nu numai că a fondat Montedidio, dar și-a adus contribuția la faima vinurilor Montemajor și Nativ. Inspirat de vibranta zonă Montedidio din Neapole, Ercolino și-a dedicat viața artei vinificației, moștenind secretul creării vinurilor excepționale de la părinții săi, cu care a colaborat la renumita lor proprietate, Feudi di San Gregorio - un pilon în istoria vinului din Campania.

Vinurile Montedidio sunt o simfonie de arome, recunoscute pentru corpolența lor remarcabilă, puritatea fructului și o finețe care le distinge. Adoptând o abordare meticuloasă, Mario Ercolino alege să recolteze cu 7-10 zile mai târziu decât obișnuit, căutând acel surplus de maturitate și intensitate care transformă fiecare vin într-o experiență memorabilă. Apreciate de critici și iubite de connoisseurs, vinurile noastre au capturat inima și palatul lui Luca Maroni, unul dintre cei mai influenți critici de vin din Italia.

Savurează Tradiția și Pasiunea din Fiecare Pahar de Vin Montedidio

La Montedidio, fiecare vin își spune propria poveste, o călătorie de la solul bogat și clima ideală a Campaniei, până la măiestria și dedicația neîntreruptă a familiei Ercolino. Te invităm să descoperi complexitatea și eleganța vinurilor noastre, un tribut adus tradiției viticole italiene și un omagiu adus terroir-ului unic al Campaniei.

Explorează colecția noastră și lasă-te sedus de vinurile Montedidio - o expresie autentică a pasiunii pentru vinificație și o moștenire a excelenței italiene în lumea vinului.

Vezi mai multe produse
Pasqua

Pasqua

Pasqua Vigneti e Cantine este o cramă istorică care produce vinuri de înaltă calitate din regiunea Veneto și Italia, fiind unul dintre principalii actori de pe piața italiană și internațională de vinuri. O pasiune de familie. O istorie centenară.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti 09.00 - 18.30

0770937696 contact@24htonic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!