Biscardo

Biscardo

Vinuri italiene de excepție de la Crama Biscardo

Crama Biscardo este o cramă familială din regiunea Veneto, Italia, cu o istorie bogată care datează din 1929. De-a lungul generațiilor, familia Biscardo s-a dedicat producerii de vinuri de excepție, folosind struguri de cea mai bună calitate și tehnici tradiționale.

Vinurile Biscardo sunt apreciate pentru gustul lor rafinat și complex, fiind premiate la numeroase concursuri internaționale. Crama produce o gamă variată de vinuri roșii, albe și roze, din soiuri de struguri autohtone și internaționale.
 

Crama Biscardo oferă o gamă largă de vinuri pentru a satisface toate gusturile și ocaziile. Fie că sunteți în căutarea unui vin pentru o cină specială sau pentru o zi obișnuită, Biscardo are vinul perfect pentru dumneavoastră.

Comandați online vinurile Biscardo și bucurați-vă de o experiență unică!

Vezi mai multe produse
Budureasca

Budureasca

La Crama Budureasca, scopul nostru este unul singur – să realizăm cele mai bune vinuri, valorificând condițiile ideale de climă și sol de care avem parte în viile noastre din Dealu Mare. Pentru că, pentru noi, atunci când vine vorba despre calitate, nu există compromis.
De la viticultorul care culege cu atenție strugurii nobili din viile noastre și până la maestrul oenolog care creează vinul într-un mod cum numai el știe, cu toții suntem conduși și motivați de aceeași dorință: să îți oferim vinuri de cea mai bună calitate, cu fiecare sticlă din fiecare colecție aflată în portofoliul nostru.
Ca dovadă a acestui ideal sunt cele peste 300 de medalii obținute de-a lungul anilor de vinurile noastre la cele mai mari concursuri de profil din lume, multe dintre rezultate fiind obținute în premieră pentru România.
Indiferent că optezi pentru vinurile proaspete și fructate din gama Clasic, sau alegi colecția Premium, exclusivistele Origini, sau, de ce nu?, minunatele vinuri ecologice Budureasca Organic, vei regăsi în fiecare sticlă de vin din multitudinea de colecții Budureasca un strop din truda și pasiunea noastră pentru vin.
Vezi mai multe produse
Buffalo Trace

Buffalo Trace

De peste 200 de ani, Distileria Buffalo Trace este definită de o devotare pentru o singură artă: producerea de whiskey bourbon de calitate. Prin onorarea tradiției și îmbrățișarea schimbării, distileria și-a câștigat poziția de lider printre legendarii producători de băuturi spirtoase din lume.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti 09.00 - 18.30

0770937696 contact@24htonic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!