Cantine Risveglio

Cantine Risveglio

Cantine Risveglio: O Călătorie Delicioasă în Lumea Vinului

Cantine Risveglio este o cramă premiată din Puglia, Italia, dedicată producerii de vinuri de excepție din struguri autohtoni. Cu o istorie bogată care se întinde pe mai multe generații, crama a devenit un simbol al pasiunii și dedicării pentru vinificație.

Vinurile Cantine Risveglio sunt renumite pentru calitatea lor impecabilă, aromele complexe și caracterul distinctiv. De la Nero di Troia robust la Primitivo intens și Rosato elegant, crama oferă o gamă variată de vinuri pentru a satisface toate gusturile.

Cantine Risveglio se angajează să utilizeze metode de producție sustenabile, respectând mediul și terroir-ul unic al regiunii Puglia. Crama este condusă de o echipă de profesioniști pasionați, care se dedică cu entuziasm creării de vinuri memorabile.

De ce să alegeți Cantine Risveglio:

  • Vinuri de calitate excepțională: Toate vinurile Cantine Risveglio sunt produse din struguri de cea mai bună calitate, recoltați manual și vinificați cu grijă.
  • Arome complexe și caracter distinctiv: Vinurile Cantine Risveglio se remarcă prin aromele lor bogate și caracterul unic, reflectând terroir-ul special al regiunii Puglia.
  • Gamă variată: Crama oferă o gamă largă de vinuri, de la roșii și albe la roze și spumante, pentru a satisface toate preferințele.
  • Producție sustenabilă: Cantine Risveglio se angajează să utilizeze practici de producție ecologice, respectând mediul și biodiversitatea.
  • Echipă pasionată: Crama este condusă de o echipă de profesioniști dedicați, care se mândresc cu crearea de vinuri excepționale.

Cantine Risveglio te invită să descoperi o călătorie delicioasă în lumea vinului. Explorează gama variată de vinuri rafinate și bucură-te de aromele unice ale Italiei.

Vezi mai multe produse
Catleya

Catleya

Istoria

Domeniul Catleya este amplasat în Corcova, mic sat situat în regiunea Oltenia din România.

Corcova are un trecut bogat. În plină perioadă de Belle Époque, prințul Anton Bibescu, Marcel Proust și prietenii lor degustau la Paris vinurile de Corcova, în timp ce evocau florile de păr din acel loc mitic.

Vezi mai multe produse
Corcova Roy&Damboviceanu

Corcova Roy&Damboviceanu

Compania Viticola Corcova este o poveste frumoasă, o discuție între prieteni devenită realitate de succes. Proprietate a lui Michel Roy și Șerban Dâmboviceanu, afacerea a luat ființă în anul 2005, moment în care, dintre cele 470 de hectare de viță de vie pe care le-a deținut IAS-ul Corcova, mai rămăseseră doar 18 hectare, iar cramele, construite de prințul Anton Bibescu la începutul secolului al XX-lea, erau în ruină.
Vezi mai multe produse
Crama Banul Craiovei

Crama Banul Craiovei

Crama Banul Craiovei a luat naștere în anul 2019 din pasiunea a doi iubitori de vinuri de bună calitate, Daniel Tupangiu și Dragoș Cioc, care și-au dorit să continue tradiția bunicilor lor, ducând această artă la nivelul următor.
Vinifică struguri din podgorii din arealul Olteniei, culeși și selectați doar manual, având atenție maximă la fiecare detaliu în procesul de vinificare. Îmbină noile tehnologii cu utilaje care nu permit contactul strugurilor/ mustului cu aerul și lumina, cu cele tradiționale, încercând să nu „streseze” strugurii și vinul prin procedee brutale de intervenție mecanice, invazive.
Vezi mai multe produse
Crama Cepari

Crama Cepari

Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.
Vezi mai multe produse
Crama Dradara

Crama Dradara

 

 Povestea Dradara își are rădăcinile în pământul ce se întinde liniștit pe Dealul Mocrii, acolo unde locuitorii dădeau dijma din podgorie, încă din cele mai vechi timpuri, iar viile Minișului au rodit neîncetat.

De vinul butoaielor de la Mocrea s-au bucurat, pe rând, nobilii vremurilor trecute, oaspeții de seamă ai principelui Transilvaniei și baronii Curții de la Viena, pentru că aici, la fel ca astăzi, se găsea un vin bun și sincer cu degustătorii săi.

Crescuți în temelia tradiției că vinul bucură, iar bucuria este cupa tuturor virtuților, meșteșugul ne e dat de la bunicul, cel care a știut să asculte solul și să fie răbdător cu timpul, atunci când a plantat primul butaș de viță de vie și a început să numere anii până la rod.

Așa au apărut primii struguri, apoi primul must și primul vin.
Din dragoste pentru pământ și pentru locul natal al bunicii.

Bunicul pleacă, chemarea rămâne…

Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti 09.00 - 18.30

0770937696 contact@24htonic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!