Magura Zamfirei

Magura Zamfirei

Distileria Magura Zamfirei zamisleste bauturi contemporane – gin, rom, whisky, lichior –  cu ajutorul carora vrem sa punem Romania pe harta internationala a producatorilor de bauturi spirtoase de tip premium craft. Oferim calitate superioara prin abordarea pe care o avem cu fiecare bautura pe care o construim. Totul are o poveste bine inchegata: de la sticla, la eticheta si pana la continut. Te invitam sa ne descoperi!
Vezi mai multe produse
Montedidio

Montedidio

Descoperă Elixirul Viticol al Italiei: Vinurile Excepționale de la Montedidio

Situată în inima pitorească a sudului Italiei, în Campania, podgoria Montedidio se mândrește cu o tradiție de peste zece ani în crearea unor vinuri de neuitat, sub îndrumarea expertului oenolog Mario Ercolino. Înălțându-se la 600 de metri peste nivelul mării, pe dealurile fertile din Paternopoli, viile noastre sunt așezate strategic într-una dintre cele mai prestigioase regiuni viticole ale Italiei, unde fiecare strop de vin își povestește propria istorie.

Mario Ercolino, un nume de referință în lumea vinului, nu numai că a fondat Montedidio, dar și-a adus contribuția la faima vinurilor Montemajor și Nativ. Inspirat de vibranta zonă Montedidio din Neapole, Ercolino și-a dedicat viața artei vinificației, moștenind secretul creării vinurilor excepționale de la părinții săi, cu care a colaborat la renumita lor proprietate, Feudi di San Gregorio - un pilon în istoria vinului din Campania.

Vinurile Montedidio sunt o simfonie de arome, recunoscute pentru corpolența lor remarcabilă, puritatea fructului și o finețe care le distinge. Adoptând o abordare meticuloasă, Mario Ercolino alege să recolteze cu 7-10 zile mai târziu decât obișnuit, căutând acel surplus de maturitate și intensitate care transformă fiecare vin într-o experiență memorabilă. Apreciate de critici și iubite de connoisseurs, vinurile noastre au capturat inima și palatul lui Luca Maroni, unul dintre cei mai influenți critici de vin din Italia.

Savurează Tradiția și Pasiunea din Fiecare Pahar de Vin Montedidio

La Montedidio, fiecare vin își spune propria poveste, o călătorie de la solul bogat și clima ideală a Campaniei, până la măiestria și dedicația neîntreruptă a familiei Ercolino. Te invităm să descoperi complexitatea și eleganța vinurilor noastre, un tribut adus tradiției viticole italiene și un omagiu adus terroir-ului unic al Campaniei.

Explorează colecția noastră și lasă-te sedus de vinurile Montedidio - o expresie autentică a pasiunii pentru vinificație și o moștenire a excelenței italiene în lumea vinului.

Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti 09.00 - 18.30

0770937696 contact@24htonic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!