Pasqua

Pasqua

Pasqua Vigneti e Cantine este o cramă istorică care produce vinuri de înaltă calitate din regiunea Veneto și Italia, fiind unul dintre principalii actori de pe piața italiană și internațională de vinuri. O pasiune de familie. O istorie centenară.
Vezi mai multe produse
Peter John Brewery

Peter John Brewery

Infiintata in anul 2020, Peter John Brewery este o berarie artizanala pasionata, nascuta dintr-o dragoste deosebita pentru berea artizanala. Aici, fiecare bere este preparata cu grija si atentie, pentru a oferi o experienta unica celor care apreciaza gustul autentic al berii facute cu pasiune.

La Peter John Brewery, credem cu tarie ca pasiunea si devotamentul pot da nastere celor mai bune arome. De aceea, berarul nostru esti chiar tu, fondatorul nostru. Cu fiecare lot de bere, aducem in prim plan creativitatea si experienta ta, transformand fiecare inghititura intr-o calatorie senzoriala.

Suntem mandri ca oferim beri artizanale autentice, gandite si preparate cu suflet. Fara restrictii sau limite impuse de norme rigide, ne permitem sa experimentam si sa inovam, incercand mereu arome noi si senzatii neasteptate.

La Peter John Brewery, ne bucuram sa impartasim pasiunea noastra pentru bere cu voi. Fie ca esti un cunoscator avansat sau doar descoperi lumea berii artizanale, suntem bucurosi sa facem parte din calatoria ta.

Vezi mai multe produse
Philipponnat

Philipponnat

Descoperă magia Champagne-ului Philipponnat: o calatorie spre excelenta

Istorie bogata și traditie: Casa Philipponnat a fost fondata în 1522, fiind una dintre cele mai vechi case de Champagne din regiune. De-a lungul secolelor, a rafinat arta de a crea vinuri spumante excepționale, respectând terroir-ul unic al Champagne-ului.

O abordare unică: Philipponnat se distinge prin cultivarea exclusivă a strugurilor Pinot Noir și Chardonnay, oferind o gamă de cuvée rafinate și complexe. Fiecare sticla este o expresie a pasiunii și savoir-faire-ului casei.

Excelență în Pinot Noir: Philipponnat este renumit pentru măiestria sa în vinificarea Pinot Noir, oferind vinuri spumante cu o structură robustă, arome intense și o persistență lungă.

Célébration: Cuvée-ul emblematic al casei, Philipponnat Célébration, este un omagiu adus terroir-ului Champagne. Un vin spumant complex și elegant, perfect pentru a marca momentele speciale.

Terroir: Crama Philipponnat se află în Mareuil-sur-Aÿ, un sat Grand Cru renumit pentru calitatea excepțională a strugurilor.

Vezi mai multe produse
Purcari

Purcari

În anul 1827, Țarul Nicolae I al Rusiei emite un Decret Special, în urma căruia la Purcari este înființată prima gospodărie vinicolă specializată din Basarabia. Aceasta a fost numită în cinstea unuia dintre fondatorii de origine germană, Harmizone. De atunci proprietari ai Vinăriei Purcari au fost boierii moldoveni Dăncilă și Clot, dar şi germani, ruși și francezi. Deja în 1847, în cadrul Iarmarocului Agricol Basarabean, vinul de Purcari obține prima sa medalie de aur.

În 1878 vinăria sărbătorește adevăratul triumf la Expoziția Mondială de la Paris, când în cadrul unei degustări închise, experţii francezi au fost impresionaţi de un vin sec, de culoare intens- rubinie, fiind siguri că este un vin de Bordeaux. Mare însă le-a fost mirarea să afle că vinul își are originile într-un sătuc necunoscut de pe malul Nistrului. Acesta este momentul când Negru de Purcari a obținut prima sa medalie de aur la o expoziție internațională.

Un timp îndelungat vinurile de Purcari erau la fel de populare precum vinurile de Bordeaux sau Burgundia. Acestea erau servite la mesele țarului Nicolai al II-lea, ale regelui George al V-lea și ale Reginei Victoria a Marii Britanii. Vândute în Danemarca, Olanda, Suedia, Germania, Franța, vinurile de Purcari erau înalt apreciate și obțineau numeroase trofee.
 

În 2003, odată cu replantarea celor 250 ha de viţă de vie şi dotarea vinăriei cu cele mai performante utilaje, începe perioada modernă din istoria Château Purcari. Vinurile de Purcari încep să se exporte în peste 25 de ţări ale lumii, printre care SUA, Canada, Marea Britanie, Norvegia, Cehia, China, Polonia, Țările Baltice, devenind cartea de vizită a Republicii Moldova în străinătate.

În 2010, este lansat Alb de Purcari - o nouă creație în colecția vintage Purcari, care cucereşte experții internaționali şi este apreciat cu cele mai prestigioase trofee.

În 2012, colecţia de Purcari este completată cu vinul Purcari Icewine, obținut din struguri îngheţaţi de soiul Muscat Ottonel şi Traminer. Pentru merite deosebite în domeniul vinificaţiei şi promovării imaginii Moldovei peste hotarele ţării, Vinăria Purcari a devenit dublu deţinător al Grand Prix-ului în domeniul vitivinicol, decernat de Guvernul Republicii Moldova.

Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Suport clienti 09.00 - 18.30

0770937696 contact@24htonic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!