trugurii Merlot și Corvina, selecționați și recoltați manual cu mare grijă, sunt apoi lăsați să se usuce timp de 1 lună în tavi de lemn. Strugurii își pierd aproximativ 30% din conținutul lor de apă și obțin o concentrație mare de zaharuri. Procesul de vinificație are loc în rezervoare separate de oțel, la o temperatură controlată de 25-28°C, timp de 20 de zile. Maturarea are loc în butoaie mari de cireș (de a doua utilizare) timp de 3 luni. Ulterior, strugurii sunt amestecați, iar fermentația malolactică urmează pentru a armoniza și a îmbunațăți vinul.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoare rubinie profundă. Nasul are arome intense de fructe roșii cu accente de condimente. Gustul este echilibrat, cu taninuri catifelate, și are un finish moale si rotund.
Litraj: 0.75 L
Tip Vin: Vin Sec
Tara: Italia
Regiune.: Veneto